Onze producten

We zullen elke uitdaging aangaan om uw product volledig volgens verwachting te maken. In onze lange history zijn alle soorten, maten en hoeveelheden langs gekomen. De meest voorkomende producten in ons portfolio zijn:

Onze klanten

Onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in de verpakking branche en willen een idee, concept of ontwerp, tastbaar maken. Dit moet vaak binnen hun planning passen dus een snelle levering is voor ons niet ongebruikelijk.

Total Presentation werkt zo o.a. voor ontwerp- en design-bureau’s, verschillenden A-merk, producenten (FMCG) en retailer’s.

Zo bent u bijvoorbeeld opzoek naar een serie mock-ups voor een consumentenonderzoek of reclame. U heeft een ontwerp al liggen dus het is nu noodzakelijk dat deze voor de deadline gebruikt kunnen worden. Bij Total Presentation nemen we graag dan kort te zijn om te door te nemen wat u precies voor ogen heeft zodat wij een product leveren wat 100% overeenkomt met uw verwachting.

Het kan ook zijn dat u een slechts een ruwe schets heeft van een uniek object, zoals een prestigieuze award of een revolutionair concept. Hier zullen we dan graag mee denken om het resultaat de verwachtingen te laten overtreffen.

Onze veel voorkomende materialen

Elke opdracht is anders en door omdat onze producten op diverse manieren worden ingezet, loopt het materiaal gebruik uiteen. Aangeleverd materiaal is in principe geen probleem, maar we hebben ook veel op voorraad. De materialen die we het meest gebruiken zijn vinyl, papier en folie.

Onze waarden

Total Presentation streeft er naar om uw zo goed mogelijk te bedienen in uw vraag. Hiervoor hanteren wij de volgende waarden:

Persoonlijk

We werken met een klein team en begrijpen dat elk project anders is. Dit betekend dat we altijd op zoek zijn naar de juiste formule voor uw product. Met persoonlijk contact houden we communicatie kort. Zo kan Total Presentation werk uit handen nemen en bent u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Kwaliteit

We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en weten vaak onze klanten te verbazen. De combinatie van nieuwe techniek met ervaring en handwerk maakt alles mogelijk. Zo wordt elk product zorgvuldig gecontroleerd voor het bij ons verzonden wordt. Op deze manier kunnen wij altijd weer het beste resultaat voor u garanderen.

Ervaring

Total Presentation verzorgt al tientallen jaren hoogwaardige mock-ups en andere producten. Dit betekend dat we veel uitdagingen al hebben overwonnen en dit toe kunnen passen op onze huidige opdrachten. Door het combineren van beproefde methodes met nieuwe technieken zijn we instaat volledig nieuwe producten te vervaardigen waar u naar op zoek bent.

Snel

Veel opdrachten zijn gekoppeld aan een korte deadline. Met onze persoonlijke aanpak en vele jaren ervaring kunnen we elke uitdaging aan. Een productie tijd binnen enkele dagen is vaak geen probleem en we zetten ons graag extra om zodat u tot een passende uitkomst kan komen.

 

Uw oplossing

Over de jaren hebben we veel verschillende projecten mogen doen dus kan het zijn dat uw oplossing hier niet tussen staat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op!

Contact