Blow-up bestellen?

Voor elke Blow-up bent u bij ons aan het juiste adres. Met vele jaren ervaring in verschillende materialen en een uitgebreid netwerk van productie partners is alles mogelijks! Laat ons ook weten waarvoor (en hoe) het gebruikt zal worden, want ook dit zal veel invloed hebben de constructie van uw Blow-up!

Wat is een blow-up

Een blow-up is een uitvergroting van het orgineel. Letterlijk vertaald, is het een opgeblazen versie, hoewel dit niet volledig opgaat. Een goede Blow-up is namelijk op schaal vergroot, wat betekend dat alles in proportie hetzelfde blijft. Deze grote objecten zijn waardevol om indruk te maken. Een blow-up van uw product bij een entree is niet te missen! En waar het orginele procuct normaliter in uw handpalm zal passen, zal het nu zo groot zijn als u zelf, dus zichtbaar zijn van een grotere afstand.

Het gebruik van een blow-up kan ook verschillen dus hier denken we graag in mee. Als het actief gebruik zal worden al rekwisiet, is het prettig als het robuust en licht gewicht zal zijn. Maar als het enkel zal moeten staan, heeft een zwaarder gewicht weer de voorkeur, met bijvoorbeeld wieltjes om het gemakkelijk te kunnen verplaatsten.

Waarom een blow-up

Een blow-up is een sterk promotie materiaal. Het nieuwe pak chocomel zal in de schappen misschien niet direct opvallen tenzij u er direct voor staat. En als u dit bij de ingang zal plaatsen, kijk je er snel overheen. Met een blow-up zie je bij het parkeren van de auto al wat er aan de hand is, wat de zichtbaarheid van het product enorm vergroot!

Kwaliteit blow-up

Een blow-up wordt vaak in openbare ruimtes getoond voor een lange periode. Dit betekend dat het bestand moet zijn tegen stoten en UV-licht. Door gebruik te maken van UV-inkt met een hoge krasbestendigheid, zijn de blow-ups van Total Presentation goed bestand tegen alledaags gebruik. En door gebruik te maken van moderne materialen is het mogelijk om grote objecten licht te houden, zonder stabiliteit en stevigheid te verliezen.

Jaren kennis en ervaring

Over de jaren zijn er verschillende blow-ups gemaakt bij Total Presentation. Hierdoor kunnen we bij de meeste opdrachten terug vallen op succes formules van eerdere blow-ups, of technieken combineren van verschillende blow-ups. Door lang in het vak actief te zijn hebben we ook goede banden met onze toeleveranciers. Hierdoor kunnen we in combinatie met ons uitgebreide netwerk snel schakelen voor elke productie techniek.

Contact

Wilt u meer weten over onze service of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contact