het verhaal

About the brand

Sinds de oprichting in 1987 maakt Total Presentation mockups en dummy’s van producten en verpakkingen die (nog) niet op de markt zijn.

Van eenvoudige doosjes, bierflesjes, stazakken en krimpfolies tot levensgrote blowups en unieke objecten. Die gebruikt kunnen worden voor schetsen, consumentenonderzoek, presentaties, fotografie in advertenties, packshots en in commercials.

Door gebruik te maken van diverse print technieken kunnen wij veel drukprocessen simuleren zoals: gloss varnish, mat varnish, embossing, debossing, hotfoil, parelmoer en metallic effecten. En dat op verschillende materialen; papier, karton, sticker, transparante of zilver folies maar ook krimpfolies.

mockup dummy packaging total presentation melkunie breaker

Wij werken voor verschillende designbureau’s, A-merken, producenten en retailer’s.

Onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in de verpakking branche en willen een idee, concept of ontwerp, tastbaar maken. Dit moet vaak binnen hun planning passen dus een snelle levering is voor ons niet ongebruikelijk.

Zo ben jij bijvoorbeeld opzoek naar een serie mockups voor een consumentenonderzoek of reclame. Je hebt al een ontwerp klaar liggen dus nu is het noodzakelijk dat deze voor de deadline gebruikt kunnen worden. Bij Total Presentation nemen wij graag even door wat jij precies voor ogen hebt zodat wij een product kunnen leveren wat 100% overeenkomt met jouw verwachtingen.

Nog niet overtuigd?

Bekijk hier onder eens onze sterke punten

Hoge kwaliteit

Wij printen met de beste kwaliteit, daarnaast zijn onze ECO UV inkten ook nog eens minder schadelijk voor het milieu.

Premium substraten

Binnen Total Presentation werken wij alleen met de beste premium substraten die wel tegen een stootje kunnen.

Color management

D.m.v. color management matchen wij Pantone kleuren op het oog en zetten dit om in CMYK. Zodat elk ontwerp tot leven komt.

Eerlijk prijzen

Total Presentation maakt sinds 1987 mockups voor een eerlijke prijs voor heel marketing minded Nederland & Europa.

Korte deadlines

Opgescheept met een korte deadline? Wij zijn het gewend en kunnen binnen 24 uur al een exemplaar voor je produceren.

Snelle verzending

Duurzaam met zorg verpakt, super snelle levering en altijd bij de prijs inbegrepen. Kortom, ideaal voor korte deadlines.

Total Presentation pand rollepaal 4

Let's Talk!

Locatie

Rollepaal 4
7701 BS, Dedemsvaart

Contact

+ 31 (0) 20 679 2850

Openingstijden

MA-VR 09:00 – 18:00

ZA-ZO Gesloten