3D packshots & specials

Bent jij opzoek naar een uniek object of een digitale versie van je product? Of heb je een bijzondere replica nodig van het product van een ander soort materiaal? Total Presentation bedient al meer dan 30 jaar zijn klanten door te maken wat jij zoekt.

Wat is een special of 3D digital packshot?

Een special is een object of product, dat slechts in enkele stuks nodig is. Vaak draait het om exclusiviteit en het gebruik van hoogwaardige materialen. Er komt hierbij veel handwerk aan te pas om ervoor te zorgen dat alles een geheel wordt en dit is wat het ook bijzonder maakt. Een specials is niet mogelijk op conventionele productie methodes omdat het anders te kostbaar zou worden en dus niet realistisch. Het is vaak iets wat je bedenkt en niet echt zal zien, en precies om deze reden is het voor ons enorm leuk om hiermee aan de slag te gaan.

Een 3D digital packshot daarin tegen is een digitaal product wat je 360 graden kan draaien zodat je de juiste hoek hebt van je product. Het is geschikt om zowel als off als online reclame te maken.

Waarom een special

Deze speciale objecten worden vaak gebruikt om te imponeren, als award of als geschenk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitreiking van een contest of een unieke uitvoering van het best lopende product voor de directeur. Het zal daarna als prestige object bewaard worden of ten toon gezet kunnen worden bij een entree.

Het is een uitstekend middel om relaties te versterken of partijen te bedanken. Het laat zien dat u er bij stil hebt gestaan wat uw klant voor u betekend. En omdat deze waardering meer waard is dan een beloning, is het gebaar van een uniek object, speciaal gemaakt voor de gelegenheid, een uitstekende manier om banden te versterken.

Meer weten over onze service of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!