special dummy packaging caledonianchest amsterdam 2
Caledonian - brewery chest

Special van de eerste plank

Dit unieke kastje is gemaakt om een verhaal, gevoel en stijl over te brengen aan de eind klant. Daarnaast is deze ook gemaakt om te imponeren dan dat was zeker gelukt!

Binnen een week is dit unieke object gemaakt in opdracht van onze klant. De klant heeft hier enkel tekeningen en schetsen aangeleverd en wij hebben dit om kunnen zetten naar het eind resultaat.

Het hout is behandeld met een donkere beits aan de achterkant heeft dit kastje messing hoekstukken voor bescherming. Aan de zijkanten zijn messing handvatten bevestigd en de deuren zijn voorzien van een metallic zilver opdruk aan de binnen- en buitenkant en blijft met een luxe sluiting gesloten.

Achter de deuren vindt je 3 lades met elk unieke objecten die het verhaal voor de nieuwe branding overbrachten. Elke lade heeft een uniek embossed naam plaatje voorzien vaneen donker wassen kleuring. De bovenste twee laded bevatte geprinte materialen en de onderste lade was gevuld met kleine objecten die gekoppeld waren aan het product en het verhaal.

#special #handmodel #houtwerk #messing

special dummy packaging caledonianchest amsterdam 1
special dummy packaging caledonianchest amsterdam 2