Mock-ups bestellen?

Wij helpen je graag verder met elke mock-up. Total Presentation maakt al meer dan 30 jaar de hoogste kwaliteit mock-ups voor de verpakkingsindustrie en nog veel meer! Wij werken met een klein team om snel te kunnen leveren en denken graag met je mee.

Wat is een mock-up

Mock-ups, prop of dummy’s worden vaak door elkaar gebruikt. Met een mock-up wordt meestal een product bedoeld was fysiek nog niet bestaat. Tijdens het ontwerpproces is het belangrijk om te toetsen hoe het eruit ziet. Het is dus belangrijk dat dit niet van echt te onderscheiden is! Dit zal dus een enkele productie zijn om zo te toetsen of het huidige ontwerp aan alle eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

Waarom een mock-up

Het produceren van producten gebeurd op grote schaal om de kosten per product laag te houden. Hierbij zitten vaak ook opstartkosten gekoppeld die kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Daarnaast duurt het vaak ook lang om de productie op gang te hebben.

Bij het maken van een enkele, een paar, of een serie mock-ups heb je het voordeel dat de kosten lager zijn en dat het in enkele dagen gemaakt kan worden door Total Presentation.

Kwaliteit mock-ups

Om ideeën tot leven te laten komen werkt er niks beter dan een hoge kwaliteit mock-up. Hoe het eruit ziet, hoe het voelt, het gewicht en de finish. Dit zijn allemaal onderdelen die een verpakking eruit kunnen laten springen om jouw product op de beste manier te presenteren. Want een verpakking is zoveel meer dan het product wat er in zit. Een verpakking geeft in een oogopslag de kwaliteit van het product weer en ook het imago van het merk van het product.

Jaren kennis en ervaring

Total Presentation gebruikt zijn vele jaren kennis en de nieuwste machines om deze volledige uitstraling te tonen in één, of meerdere premium mock-ups. Elke mock-up wordt met de hand geassembleerd om zo de kwaliteit te waarborgen op elk exemplaar. Zo kun je er op rekenen dat jouw mock-ups er tip top uit zien, net echt!

Verschillende type mock-ups

Mock-ups die veel voorkomen zijn stazakken, Quadroseals, etiketting, stazakken, wikkels, doosjes, flowpacks, shrink sleeves en blow-ups. Maar het maken van mock-ups betekent ook producten en verpakkingen maken die nog niet bestaan. Want innoveren is belangrijk en zorgt ervoor dat je design meer zal opvallen dan de concurrent. Door onze kennis en unieke werkwijze zijn wij nog geen mock-up tegen gekomen die wij niet konden maken.

Verschillende materialen

Wij kunnen ook met veel verschillende materialen werken en deze ook combineren. Dit betekend dat de meeste uiteenlopend mock-ups geen probleem zullen vormen en ons niet zullen vertragen in de levertijd. De materialen waar wij dagelijks mee werken zijn karton, folie en shrink sleeves. Maar hiernaast kunnen wij ook werken met aangeleverde materialen.

Design processen moeten steeds sneller en dit betekend dat je moet kunnen vertrouwen op een snelle levering. Wij werken flexibel en kunnen daardoor snel leveren zodat jij de deadline kan halen. Zo kun je nog steeds het project of design presenteren of evalueren zonder de planning te moeten aanpassen of tijd te verliezen.

Meer weten over onze service of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!