Total Presentation werkt voor verschillende designbureau’s, A-merken, producenten en retailer’s.

Onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in de verpakking branche en willen een idee, concept of ontwerp, tastbaar maken. Dit moet vaak binnen hun planning passen dus een snelle levering is voor ons niet ongebruikelijk.

Zo ben jij bijvoorbeeld opzoek naar een serie mock-ups voor een consumentenonderzoek of reclame. Je hebt al een ontwerp klaar liggen dus nu is het noodzakelijk dat deze voor de deadline gebruikt kunnen worden. Bij Total Presentation nemen wij graag even door wat jij precies voor ogen hebt zodat wij een product kunnen leveren wat 100% overeenkomt met jouw verwachtingen.

Het kan ook zijn dat je slechts een ruwe schets hebt van een uniek object, zoals een prestigieuze award of een revolutionair concept. Hierin zullen wij graag met je mee denken om met het resultaat de verwachtingen te overtreffen.

Onze veel voorkomende materialen

Elke opdracht is anders en omdat onze producten op diverse manieren worden ingezet, loopt het materiaal gebruik uiteen. Aangeleverd materiaal is in principe geen probleem, maar wij hebben ook veel substraten op voorraad. De materialen die wij het meest gebruiken zijn vinyl, papier en folie.

Onze waarden

Total Presentation streeft er naar om jou zo goed mogelijk te bedienen in je vraag. Hiervoor hanteren wij de volgende waarden:

Persoonlijk

Wij werken met een klein team en begrijpen dat elk project anders is. Dit betekend dat wij altijd op zoek zijn naar de juiste formule voor jouw product. Met persoonlijk contact houden wij de communicatie kort. Zo kan Total Presentation het werk uit handen nemen en ben jij op de hoogte van alle ontwikkelingen, wel zo handig.

Kwaliteit

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en weten vaak onze klanten te verbazen. De combinatie van nieuwe technieken met ervaring en handwerk maakt alles mogelijk. Zo wordt elk product zorgvuldig gecontroleerd voor het verzonden wordt. Op deze manier kunnen wij het beste resultaat garanderen.

Ervaring

Total Presentation verzorgt al tientallen jaren hoogwaardige mock-ups en andere producten. Dit betekend dat wij veel ervaring hebben op het gebied van het maken dummy’s. Wij hebben veel  uitdagingen overwonnen, deze skills passen wij toe op huidige opdrachten. Door het combineren van beproefde methodes met nieuwe technieken zijn we instaat volledig nieuwe producten te ontwikkelen waar jij naar op zoek bent.

Snel

Veel opdrachten zijn gekoppeld aan een korte deadline. Met onze persoonlijke aanpak en vele jaren ervaring kunnen wij elke uitdaging aan. Een korte deadline is vaak geen probleem en wij zetten ons graag extra in zodat wij tot een passende uitkomst kunnen komen.

De oplossing

Over de jaren hebben wij veel verschillende projecten mogen doen dus kan het zijn dat jou oplossing hier niet tussen staat. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.